Veflen bedriftsfotball

Bedriftsfotballturnering på Gjemselund

I samarbeid med Veflen Entrepenør AS inviterer KIL Toppfotball til bedriftsfotballturnering lørdag 19. oktober. Markedssjef Rune Lundgren håper at så mange som mulig av samarbeidspartnerne vil finne veien til Gjemselund denne festdagen.

– Vi begynner allerede klokken ni om morgenen for å bli ferdig i god tid før KIL Toppfotball tar imot HamKam senere på ettermiddagen. Etter kampen avslutter vi med bankett og premieutdeling på Manis. Vi kommer til å få en veldig hyggelig og givende dag sammen, og jeg håper at alle som har anledning av våre gode samarbeidspartnere melder seg på, sier Lundgren.

Viktig med gode relasjoner

Veflen Entrepenør AS har støttet lokale idrettslag og idrettsutøvere i mange år. Odalsbedriften sponser både små og store idretter, og opplever at de med dette også motiverer sine ansatte til en litt sprekere hverdag. Rune Lundgren er takknemlig for alle som er med og bidrar.

– Veflen Entrepenør AS sponser denne flotte turneringen, og er også en aktiv og deltakende samarbeidspartner for klubben forøvrig. Gode relasjoner er viktig for oss i klubben, og vi prøver hele tiden å utvikle vårt b2b-konsept slik at sponsorene våre får mest mulig igjen for investeringen, forteller markedssjefen.

Påmelding innen 11. oktober

Alle kampene skal spilles på hovedbanen på Gjemselund, og for at så mange som mulig av samarbeidspartnere våre skal kunne stille lag, blir turneringen gjennomført med 5’er-lag.

– Det er mange småbedrifter her i distriktet, og det er vel ikke så mange som kunne stilt med fullt mannskap. Dette handler jo først og fremst om å ha det gøy sammen, men det skjer jo ofte noe med hyggelig mennesker når de får på seg fotballsko og en drakt. Vinnerinstinkt skal man ikke kimse av, smiler Lundgren, som forteller at påmeldingsfristen til turneringen er 11. oktober.

– Det er bare å logge seg inn på våre hjemmesider, der er det et eget påmeldingsskjema til turneringen. Eller så kan man ringe eller e-post rune@kil.no.

Del dette innlegget