Veflen-medarbeider med rør på skuldra

Engasjert i nytt traineeprogram for vannbransjen

Vannbransjens traineeordning, traineeVANN, har nettopp utlyst 12 stilinger til neste års kull. Som en av fem virksomheter i Innlandet fylke skal Veflen Entreprenør delta i dette programmet.

-Veflen ser på dette som en fin mulighet til å rekruttere unge engasjerte medarbeidere, og gleder oss stort til å være praksisbedrift, sier personalansvarlig Svanhild Wåltorp hos Veflen Entreprenør.

 

Være med på hele prosessen

Svanhild Wåltorp forteller at kandidatene skal få være med på hele prosessen fra planleggingsstadiet til VA-installasjonen fysisk er utført på anlegget.

-Vi som er voksne i dag har tatt rent vann for gitt, og at vi har ubegrensede mengder av det.

Slik vil det ikke være i framtida, hvis vi ikke gjør noe. Gjennom Norsk Vann sitt trainee-program, TraineeVANN, vil Veflen være med å gjøre en forskjell, ved å satse på unge mennesker som ønsker å ta vare på verdens viktigste naturressurs: vannet vårt.

Illustrasjonsfoto for vann
Vannet vårt: verdens viktigste naturressurs.

Mer om TraineeVANN

TraineeVANN er et landsdekkende, vannfaglig traineeprogram i regi av Norsk Vann, som er den nasjonale interesseorganisasjonen for vannbransjen. Programmet har en varighet på 24 måneder hvor kandidatene skal være innom inntil tre forskjellige bedrifter. Veflen Entreprenør er en av fem slike virksomheter i Innlandet fylke, og den eneste entreprenørbedriften.

Ifølge Norsk Vann er dette en ypperlig mulighet til å skaffe seg bred kompetanse, stort nettverk og en god start på arbeidslivet!

Programmet inneholder også et personlig tilpasset kompetanseprogram med veiledning og utvikling av egenskaper som ifølge Norsk Vann skal gjøre deltakerne til gode og trygge arbeidstaker. Prosjekt- og møteledelse, retorikk og taleteknikk, og stressmestring er blant det som vektlegges.  Programmet legger også opp til samlinger for traineene gjennom hele løpet, både for nyttig erfaringsutveksling og for det sosiale.

 

Informasjon om stillingene og andre bedrifter som deltar får du på www.traineevann.no

Søknadsfrist er 23. oktober og du finner lenke via www.traineevann.no

Traineeløpet starter 1. september 2023 og løper i 24 måneder.

 

Illustrasjonsfoto av vann- og avløp

Del dette innlegget