Erik Haugen og nye medarbeidere.

Fem nye maskinkjørere

I løpet av våren har fem av maskinkjørerlærlingene til Veflen Entreprenør AS avlagt fagprøve. Mats Busch Sletten, Mads Kjørren, Emil Lyngstad, Andreas Kristiansen og Tomas Votruba besto prøven med glans. Alle fikk tilbud om fast ansettelse, og alle takket ja til tilbudet.

 

-Vi er veldig fornøyde med at vi kunne tilby alle fast jobb, og ikke minst at alle takket ja, sier daglig leder Hans Otto Veflen hos Veflen Entreprenør AS.

 

Flinke gutter alle sammen

Veflen Entreprenør AS har opp gjennom årene fått velfortjent oppmerksomhet for arbeidet med lærlinger, og lærlingeansvarlig Erik Haugen er full av lovord om de ferske maskinkjørerne.

-De er veldig flinke gutter alle sammen. Nå er de fullbefarne fagarbeidere, og kommer til å bli enda flinkere etter hvert som de får mer arbeidserfaring. Det er ingen som er ferdig utlært i dette yrket, og det vet Mats, Mads, Emil, Andreas og Tomas, sier Erik Haugen, som gleder seg til å ta imot nye lærlinger i sommer.

-Vi har et læringsvennlig og raust miljø her hos Veflen. Det er viktig at vi sikrer rekruttering av kvalifisert arbeidskraft og at det er dyktige, unge mennesker som står klar til å ta over etter hvert som den eldre garde gir seg, sier Erik Haugen, som er spesielt glad for at tre av de nye lærlingene er jenter.

Den ferske maskinkjøreren Emil Lyngstad er strålende fornøyd med både fagprøven og den nye jobben.

-Det var veldig fint å bli ferdig. Prøven gikk over all forventning, og det var utrolig deilig å vite at det sto en jobb og ventet, sier Lyngstad.

Del dette innlegget