Vivian E. Johnsen og Jostein Christoffersen

Profileringsmateriell av resirkulert plast

Veflen Entreprenør AS blir stadig mer bærekraftig. Med ny logo på plass er nytt profileringsmateriell på vei inn. Det er laget av resirkulert plast.

-Vi ønsker å være så bærekraftige som mulig, og vi kommer til å bruke god tid på å fase inn den nye logoen. Vi erstatter for eksempel ikke arbeidsklærne våre før det gamle er slitt. Den mest miljøvennlige bekledningen er jo den som ikke er produsert enda, sier HMS-leder Mona Milde hos Veflen Entreprenør AS.

Jostein Christoffersen med ny caps og buff
Jostein Christoffersen med ny caps og buff

 

Bærekraft er høyt på dagsordenen

-Vi jobber hele tiden med å bli bedre. Vi ønsker å være i førersetet i den grønne utviklingen, og vise at det lønner seg å ta ansvar. Vi har fokus på å finne de områdene vi kan bidra på, og sette bærekraft så høyt på dagsordenen som vi bare klarer, sier Milde, som forteller at entreprenøren hele tiden er på jakt etter de beste alternativene.

-Vi har muligheten til å gjøre en forskjell. Det er det som gjør det så moro å jobbe med dette. Bærekraft handler ikke bare om å finne de mest miljøvennlige løsningene. Det handler også om økonomi og ikke minst om etikk. Vi har brukt mye tid på å finne leverandører som for eksempel kan garantere at det ikke er benyttet barnearbeid i produksjonen, sier Milde, som forteller at hennes syv år gamle sønn er kjempestolt av hva panteflaskene hans blir brukt til.

-Vi ønsker å vise både våre egne ansatte og alle andre at det finnes grønne alternativer, og at det går an å tenke bærekraft på alle områder av virksomheten.

 

Vivian E. Johnsen med ny PC-bag
Vivian E. Johnsen med ny PC-bag

Del dette innlegget