FTH i Vardal

Stort fiberprosjekt i Vardal

-Vi jobber i verdens beste bransje. Tenk at vi får oppleve alle disse flotte plassene. Vardal kan vel ikke sies å være Norges navle, men for et flott sted. Utsikten ned fra riggplassen er virkelig fin og naturen er storslagen på hele anlegget. Hyggelige mennesker bor det også der. Og det er lite trafikk på veiene. Egentlig et perfekt sted for å gjennomføre fiberanlegg, sier anleggsleder Geir Erik Knutsen, etter at Veflen Entreprenør AS er ferdig med det meste av det omfattende arbeidet.

 

-Selv om vi ikke klarte å ferdigstille innen ønsket dato, så er vi veldig fornøyde med at vi klarte å komme i mål før jul med stort sett alle hoved- og kundegrøfter, gitt alle utfordringer som følger med et så stort prosjekt. Det blir selvfølgelig en del istandsetting til våren, og det er sikkert noen rørstikk som må graves frem, men det er veldig lite til å være på et så stort prosjekt, sier Geir Erik Knudsen.

 

Sikre arbeidsplasser er det viktigste

-Det er mange tall som skal summeres og evalueres før vi er ferdige med oppdraget. Og dette prosjektet kommer til å evalueres med alle involverte til stede. Dette er ikke vanligvis et område vi jobber i, og vi vet derfor ikke hvilke utfordringer som vil oppstå når vi driver et prosjekt så langt unna. Det vi vet er at det er vanskeligere å følge opp, det blir store bokostnader, vi kjenner ikke så godt veiene og heller ikke de som følger opp disse veiene. Listen kan gjøres lang, men når vi fikk forespørsel om et så stort prosjekt på et tidspunkt der usikkerheten var like stor som sist vinter, så kunne vi ikke takke nei. Sikre arbeidsplasser er tross alt det viktigste, mener anleggslederen, som takker alle som har jobbet på anlegget.

 

FTH i Vardal FTH i Vardal FTH i Vardal FTH i Vardal FTH i Vardal

Del dette innlegget