Veflen har grunnarbeidet for boligfeltet Ullern Solside

Tett på alt

Det er hektisk aktivitet for tiden i det som skal bli det nye boligfeltet Ullern Solside. Maskinførerne Trond Jarle Stenhaugen og Kjetil Haugen, grunnarbeider Ole Marius Bjørnslett og lærlingen Martin Kvisla fra Veflen graver vei, kabler, vann og kloakk til de 46 tomtene som foreløpig er prosjektert. Åtte av dem er allerede solgt.

 

-Infrastrukturen må være på plass før en kan begynne å opparbeide tomtene. Vi kommer nok til å holde på et godt stykke utover høsten før alt er klart. Men her kommer det til å bli gørfint når alt står ferdig. Alle vi som jobber her har veldig tro på dette prosjektet, sier arbeidende formann Trond Jarle Stenhaugen.

 

Tett på alt AS

«Tett på alt» er det djerve navnet på prosjektet som nå skal bygge ut det allerede eksisterende byggefeltet i Ullern i det idylliske grenseområdet noen kilometer fra gamle Akershus fylke, og Tett på alt AS er navnet på salgsorganisasjonen som Marius Haug leder. Han forteller at prosjektet er et samarbeid mellom grunneier, Veflen entreprenør og Ånerud og Haugs eiendomsutvikling A/S.

-Vårt mål er å utvikle flotte tomteområder som beboerne vil trives i. Ullern solside er vårt første felles prosjekt, sier daglig leder Haug, og forteller at det nå bare er tre ledige tomter igjen av de 11 som ble lagt ut i første byggetrinn.

-Åtte ble solgt nesten med en gang, og flere er allerede lagt ut for salg på finn.no. De første boligene kommer til å stå klare til innflytting like etter at snøen har gått til våren så får vi vurdere når vi skal sette i gang med neste byggetrinn. Det er etterspørselen som styrer utbyggingstakten, men vi regner med at det vil skje i løpet av sommerhalvåret neste år, sier Haug, som er strålende fornøyd med samarbeidet med og jobben som entreprenøren utfører.

 

Må bygge vei for vei

Det er et 100 dekar stort område med inntil 160 tomter som skal bygges ut på Ullern Solside, så prosjektleder Kristian Rustad hos Veflen AS regner med å ha nok å gjøre i månedene og årene som kommer. Også han har stor tro på at prosjektet kommer til å bli en suksess, og understreker at det er nødvendig av Tett på alt AS å bygge etappevis.

-Infrastrukturen er en så tung kostnad at utbyggingen må gjøres skrittvis. Man bygger vei for vei i takt med salget.

Men daglig leder Marius Haug kan allerede melde om stor interesse, og han er ikke et sekund i tvil om at eiendommene vil bli stadig mer ettertraktede.

-Dette er, som navnet sier, tett på alt. Barnehage og idrettsanlegg rett i nærheten, og det er flotte turområder i umiddelbar nærhet både til fots, på ski eller sykkel. Det er gangavstand til Glomma med bade- og fiskemuligheter, og kommunesenteret Skarnes er bare fem kilometer unna. Der finner du nybygde Glommasvingen skole som er en flott kombinert barne- og ungdomsskole med tilhørende idrettshaller, svømmehall, skatepark og innendørs klatretårn. Skarnes videregående skole har et bredt tilbud med flere attraktive linjer. Ellers så finner du stort sett det du trenger av butikker, service og helsetilbud her, sier Haug, som forteller at det også er grei pendleavstand til både Oslo og Gardermoen.

-Som sagt: Tett på alt!

 

Du kan lese mer om Ullern Solside ved å klikke her.

 

Veflen har grunnarbeidet for boligfeltet Ullern Solside Veflen har grunnarbeidet for boligfeltet Ullern Solside Veflen har grunnarbeidet for boligfeltet Ullern Solside Veflen har grunnarbeidet for boligfeltet Ullern Solside

 

Veflen har grunnarbeidet for boligfeltet Ullern Solside

Del dette innlegget