Bildet viser fotballspillere

Vellykket sponsorcup – fornøyd «Team Veflen»

Til tross for det dårlige været ble sponsorturneringen lørdag formiddag vellykket, uttalte markedssjef i KIL, Rune Lundgren etter turneringen på Gjemselund. Helt enig, sier Hans Otto Veflen. Dette håper vi kan bli en årlig turnering som vi alle ser frem til å vise muskler i hvert år. (Bildene i saken er lånt fra KIL Toppfotball).

– Stemningen var knallbra til tross for det dårlige været. Alle de åtte påmeldte lagene stilte med kamplystne spillere og vinnerinstinkt. Duellene i kampene var innimellom tøffe, men aldri ufine. Alle sponsorlagene ville jo vinne, og det var til slutt Borten Eiendom som tok sponsortrofeet med seg hjem, etter at de slo KIL Toppfotball i finalen.

Vi gratulerer Borten Eiendom som fikk sponsorturneringens trofè med seg hjem fra Gjemselund i år. (Foto hentet fra kil.no)

Første, men forhåpentligvis ikke siste sponsorturnering

– Vi takker lagene KOBBL/Power, Melby Maskin, Mapei, Ø.M Fjeld, Borten Eiendom, KIL Toppfotball og Sulland, samt alle spillerne, ikke minst våre egne, for en sportslig flott turnering og knallbra bankett.

Foto: KIL Toppfotball.

– Dette var første gangen turneringen ble arrangert. Så bra ble turneringen at vi håper den vil bli en årlig «happening» og at enda flere lag blir med neste år. Forhåpentligvis kan vi også arrangere den på en tid av året med litt mer sommerlige temperaturer.

Slått ut på minste mulige margin

– Selv vant vi to kamper og tapte en, sier lagleder Hans Otto. I vår gruppe endte tre lag på 6 poeng, men dessverre, vi gikk akkurat ikke videre på grunn av målforskjell. Alle hadde lyst til å spille mer, men sånn ble det – i år.

Veflens 7 mann kriget

– På vårt lag spilte fem egne ansatte: Kristian Boisen Rustad, Mads Robin Aanerud, Jostein Christoffersen, Bjørn Steinar Nordby og meg selv, sier Han Otto. I tillegg hadde vi med oss to innlånte spillere: Andreas Holter og Jonas Modahl.

Vi ga alt – i alle kampene. (Foto: KIL Toppfotball)

Ufortjent tap i 3. kamp – men moro likevel

– Vi er godt fornøyd med egen innsats under turneringen, og jeg må takke gutta for fenomenal innsats. Vi vant altså våre to første kamper, men tapte veldig ufortjent den tredje kampen med 5-4 mot KOBBL/POWER. Jeg mener at vi til tider rundspilte motstanderen. Dette gjorde at tre lag endte på lik poengsum. Vi hadde dessverre ett mål dårligere målforskjell og gikk derfor ikke videre.

Den ballen skal ikke utover sidelinja nei. (Foto: KIL Toppfotball).

– Det var imidlertid veldig moro og alle koste seg, på tross av været. En slik turnering er, og skal være, mest sosial og moro, men du vet, det skjer ofte noe med oss når vi får på oss fotballsko og en drakt. Forhåpentligvis oppfordrer slike uformelle arrangementer oss alle også til litt mer fysisk aktivitet.

Del dette innlegget