Godt fornøyde arbeidskarer i nye lokaler

Vi har flyttet Oslo-kontoret til Haugenstua

Veflens Oslo-kontor har nå flyttet inn i nye lokaler og den nye adressen er Haavard Martinens vei 19 på Haugenstua.

– Vi føler at vi har truffet blink med tanke på å skape et funksjonelt og optimalt arbeidsmiljø, sier daglig leder Hans Otto Veflen. Haavard Martinsens vei 19 er et sentralt kombinasjonsbygg med gode kontorfasiliteter, lagerarealer og også gode parkeringsmuligheter.

– Funksjonalitet og plassering var to viktige faktorer da vi startet arbeidet med å finne nye lokaler. Vi er et anleggsfirma, og mange folk går ut og inn av kontoret hver dag. Mange har også med seg anleggsbilene sine. Derfor var gode parkeringsforhold også viktig for oss i denne prosessen, sier Veflen.

Det er 35 år siden vi etablerte vårt første avdelingskontor i Oslo – den gang på Galgeberg. Senere flyttet vi kontoret opp til Alnabru, der vi var i ca 10 år.  I 2002 flyttet vi til Grorud, hvor vi har holdt hus frem til i dag. På Galgeberg, Alnabru og Grorud hadde vi kontorer i gamle trebrakker og containere. Nå er vi på plass i nye og praktiske lokaler på Haugenstua.

– Vi har gradvis blitt flere medarbeidere i Oslo og vi vokste rett og slett ut av lokalene på Grorud. Her på Haugenstua har vi fått god plass. De nye lokalene rommer både kontor, innelager og vaskehall. Utelageret har vi fortsatt på den gamle adressen på Grorud, bare fem minutter unna.

Morgan Karlsson
Morgan Karlsson er avdelingsleder på Veflen Entreprenør AS sitt Oslo-kontor.

16 kontorplasser – to gode møterom

Vi leier 718 m2 kontor, 491 m2 lager og 292 m2 vaskehall/verksted. I kontordelen er det i alt 16 kontorplasser og to store gode møterom. I tillegg har vi et stort fellesområde hvor alle Oslo-ansatte kan samles til ulike arrangementer – alt fra faglige samlinger til sosiale arrangementer.

Oslo er et stort og viktig marked for oss og vi har naturlig nok en god del møtevirksomhet her også. Da er det trivelig å ta imot gjestene i romslige møterom. I det største møterommet kan vi samle mer enn 20 personer, mens det andre har en kapasitet på 10 personer.

Flotte nye lokaler i Oslo
Lokalene er innredet med fine foto på veggene.

Morgan Karlsson er avdelingsleder ved Oslo-kontoret, og om de nye lokalene sier han: 

Den gangen jeg startet i Oslo var brakkene små og vi satt og tok en god røyk inne på brakka. Vi sendte faks og ringte fra fasttelefon. Det har vært mange dager som startet ved 6 på morgenen og ikke vært slutt før 10 på kvelden, mange herlige timer på brakka. Brakka er en institusjon for anleggsarbeidere, og jeg kommer å savne den. Men alt har sin tid, 20 år på brakka holder for nå.

– At få være med på denne reisen ifra det jeg beskriver til å få flytte inn på Haavard Martinsensvei 19 er helt fantastisk. Vi har nå topp moderne fasiliteter og godt om plass til alle. Var enkelt for bedre arbeidsro og får mulighet å fokusere på sine arbeidsoppgaver. Vi har mulighet til store fellesmøter både fysisk og virtuelt.

– Med vaskehall og stort varmt lager så har vi mulighet for bedre vedlikehold og oppbevaring av dyrbart utstyr inne, som i sin tur gjør at vi har mer kontroll når vi skal ut på oppdrag.

– Jeg gleder meg til mange fine år fremover sammen med alle flott kolleger og kunder I HVM 19.

Vi ønsker gamle og nye kunder velkommen til vårt nye kontor på Haugenstua, sier daglig leder Hans Otto Veflen og avdelingsleder i Oslo, Morgan Karlsson.

Nye lokaler i Oslo
Vårt nye hjem i Oslo.
Nye lokaler i Oslo
Her er det inngang for større besøkende i Haavard Martinsensvei 19.

 

Del dette innlegget