Kjetil og Hans Otto på Arctic Entrepreneur 2019

Johs. J. Syltern ble «årets lærebedrift 2018»

Veflen Entreprenør AS var en av seks nominerte kandidater til prisen Årets lærebedrift 2018. Vinneren ble offentliggjort på Arctic Entrepreneur 2019 i dag. Ifølge juryen var det knallhard konkurranse om prisen, og det var Johs. J. Syltern AS som gikk av med seieren.

 

-Selv om vi ikke nådde helt til topps, er vi selvfølgelig svært stolte og godt fornøyd med å være med å kjempe om tittelen, sier daglig leder Hans Otto Veflen. Vi gratulerer Johs. J. Syltern AS fra Åfjord. Det var vel fortjent.

Bare det å bli nominert til en slik pris er stort i seg selv, sier Hans Otto. Vi var eneste nominerte fra region Øst, og føler oss som en vinner i denne regionen. At noen ser den jobben vi gjør med å utvikle gode læreplasser er fantastisk gøy. For oss er det viktig å opprettholde og utvikle den gode læringsarenaen vi har skapt for lærlinger. Vi har svært dyktige og erfarne mentorer ute på våre mange prosjekter, og lærlingene får prøve seg på mange ulike arbeidsoppgaver.

Kjetil på scena - Arctic Entrepreneur 2019
Kjetil på scenen sammen med øvrige nominerte og kunnskapsminister, Jan Tore Sanner – Arctic Entrepreneur 2019

Dyktige lærlinger gjør oss gode

I forbindelse med nominasjonen må vi rette en stor takk til alle våre dyktige og lærevillige lærlinger, sier Kjetil Hansen, som er ansvarlig for lærlingene i Veflen. Uten deres innsats ville vi ikke kommet dit vi er i dag – som en av Norges beste og mest attraktive lærebedrifter innen entreprenørbransjen.

Kjetil Hansen er ansvarlig for lærlingene i Veflen og sørger for at de får de beste og mest relevante opplæringsprogrammene.
Kjetil Hansen er ansvarlig for lærlingene i Veflen og sørger for at de får de beste og mest relevante opplæringsprogrammene.

 

Her kan du lese mer om Veflen Entreprenør AS som lærebedrift.

 

Vårt samfunnsansvar

Hans Otto understreker at det for Veflen er et samfunnsansvar å tilby gode læreplasser. – Vi vet hvor viktig det er for rekrutteringen til faget. Det sikrer sysselsettingen av unge arbeidstakere og ivaretar yrkesutdanningen. Dessuten er det mye flott ungdom som er både lærevillige og som har et sterkt ønske om å gjøre en god jobb, sier Hans Otto.

Bildetekst: Vi syntes det er utrolig morsomt å jobbe med ungdom som ønsker å lykkes i denne bransjen, sier daglig leder Hans Otto Veflen.

 

2018 er yrkesfagenes år

Det er Maskinentreprenørenes Forbund (MEF) som står bak kåringen. Ved å kåre Årets lærebedrift MEF å premiere foretak som i særlig grad har utmerket seg i sitt arbeid med oppfølging av lærlinger og/eller lærekandidater.

De nominerte til prisen var:

Kandidat 1: Horne Maskin AS

Kandidat 2: Pon Equipment region Nord

Kandidat 3: Kjeldaas AS

Kandidat 4: Veflen Entreprenør AS

Kandidat 5: Johs. J. Syltern AS

Kandidat 6: Nordbø Maskin AS

Del dette innlegget