Bildet viser smilende mennesker

Kjempestolte over bærekraftpris

-Jeg tar imot denne prisen på vegne av Hans Otto (Veflen), som dessverre ikke kunne være her i kveld. Vi er kjempestolte! Vi er en stor gjeng på over 100 ansatte som jobber med dette hver dag og har det i hjertet. Vi har et supert arbeidsmiljø og en kjempegod leder, sa personalansvarlig Svanhild Wåltorp da hun mottok Odal Sparebank sin Bærekraftpris for 2022 på vegne av Veflen Entreprenør AS.

 

-Vi tar bærekraft på alvor og jobber seriøst med det på ulike plan i banken. Vi ønsker med denne prisen å bidra til økt bevissthet om bærekraft i bedriftene og ser fram til gode nominasjoner, sa banksjef Torleif Lilløy i Odal Sparebank da nominasjonene til den nyetablerte prisen ble kjent.

 

Tar et sterkt sosialt ansvar

Juryen sparte ikke på godord om prisvinneren:

«Bedriften skiller seg ut ved arbeid med bærekraft over tid. De har tatt gode, aktive valg innen miljø, selskapsstyring og samfunnsansvar», het det fra juryen.

«De tar et sterkt sosialt ansvar, både for sine medarbeidere og for lokalsamfunnet. De tar godt vare på sine ansatte, og er sin samfunnsrolle bevisst, blant annet gjennom arbeidstrening og lærlinger.»

 

Les mer om hvordan vi jobber med bærekraft ved å klikke her.

Del dette innlegget