Bilde av Halvard Veflen

Jubileumsvideo

-At vi nå fyller 70 år, jeg blir jo stolt av det. Jeg tenker tilbake til starten at det er ikke så veldig mange av de som vi konkurrerte mot eller med den gangen som eksisterer i dag. Nesten ingen. De første 70 har gått fort, så hvem vet. Det går jo bare fem år til, så er vi 75, og det er jo også en milepæl. 100 år, det er jo ikke så lenge til, det heller, sier gamlesjef Halvard Veflen i den nye videoen som blir sluppet fredag 16. februar.

Lanseringen av den snaut fem og et halvt minutt lange videoen markerer åpningen på jubileumsåret for Veflen Entreprenør AS, og ifølge daglig leder Hans Otto Veflen vil den bli benyttet i mange sammenhenger i løpet av året.

-Videoen er veldig fint laget, og forteller på en god måte om hvem vi er og hvor vi kommer fra. Historien ligger under hele veien, sier Hans Otto Veflen, som roser Mats Sparby og Guru Utvikling AS for arbeidet med videoen.

 

Hel ved

I videoen forteller ledere, ansatte og venner om sitt forhold til bedriften som i dag heter Veflen Entreprenør AS, og hva det er som gjør familiebedriften så godt likt av alle. En av dem er HMS/KS-leder Mona Milde, som i videoen forklarer hvorfor hun mener Veflen alltid klarer å være «litt forut», som hun sier.

-En av de største grunnene til at jeg trives så godt her, er at ledelsen gir rom til å faktisk få gjort en forskjell. Vi skal ha dekket ikke bare det som er et krav, men det som vi selv bestemmer oss for å få til, sier Milde.

En annen som kommer med varme ord til jubilanten er Erland Nordsetmoen, som er leder for Skarnes IL og Slåstad IL.

-Det har alltid vært folk til å stole på. Hel ved, som vi liker å kalle det herover. Alt henger jo i hopes. Det handler jo om at Veflen leverer gode tjenester til lokalsamfunnet, og lokalsamfunnet gir noe tilbake i form av solid arbeidskraft. Det er en vinn vinnsituasjon for begge parter.

Bilde fra fellessamling hos Veflen Entreprenør
Bilde fra fellessamlingen hvor medarbeiderne fikk se videoen for første gang.

Del dette innlegget