Ring oss: (+47) 62 96 11 55  Åpningstider: Man - Fre: 08:00 - 16:00

Siste nyheter

Grøftegraving ved Korsvoll/Kjelsås

132 kV ved Korsvoll/Kjelsås

Byggherre for dette prosjektet er Hafslund nett og oppdragsgiver er Eaas. Oppdraget består i å grave grøft for ca 1830 meter 132 kv kabel og borre ca 170m, total lengde ca 2000 m. (Foto: Hannu Stöckell)

Les mer

Trygg skolevei

Foto: Trygg Vei

Brunbjørn AS har lansert Trygg Skolevei i forbindelse med graving i Lillehammer Sentrum. Trygg Skolevei har som mål om å øke kunnskap og bevissthet til barn og foresatte om hva som er viktig å tenke på når man ferdes på vei hvor det er arbeid med for eksempel graving.

Les mer

Omfattende FTH-jobb i Solør

Foto: Marius Melsnes.

I Solør har vi nå en større jobb der vi graver FTH (fiber til hjemmet) for Relacom. Opprinnelig var bestillingen på 40.000 meter. Dette ble endret rett før oppstart slik at det nå er omtrent 59.000 meter totalt.

 

 

 

Les mer

Oslo lokasjoner for Relacom og Eltel

Foto: Hans Stöckell

På dette prosjektet har vi gravd 5 mil grøft og blåst 6 mil med fiberkabel – alt i Oslo. Vi har hatt nærmere 400 enkeltoppdrag som har blitt utført i perioden mellom oktober 2016 og februar i år.

 

 

 

 

Les mer

VEFLEN GOES ELECTRIC

Daglig leder Hans Otto Veflen før uttesting av bilparkens nytilkomst.

Våre miljømål tilsier at vi må begynne å gå over til elektriske kjøretøy. Vi har et for høyt forbruk av fossilt brensel og vi ønsker å jobbe oss mot en mer miljøvennlig bilpark sier daglig leder Hans Otto Veflen.

I forrige uke kom vår nye Peugeot Partner Elbil.

Les mer