Ring oss: (+47) 62 96 11 55  Åpningstider: Man - Fre: 08:00 - 16:00

Siste nyheter

Veflen har grunnarbeidet for boligfeltet Ullern Solside
Nyheter

Tett på alt

Det er hektisk aktivitet for tiden i det som skal bli det nye boligfeltet Ullern Solside. Maskinførerne Trond Jarle Stenhaugen og Kjetil Haugen, grunnarbeider Ole Marius Bjørnslett og lærlingen Martin Kvisla fra Veflen graver vei, kabler, vann og kloakk til de 46 tomtene som foreløpig er prosjektert. Åtte av dem er allerede solgt.

  Les mer

mann står på kabeltrommel og spiller elgitar
Nyheter

Den musikkgale lagersjefen

Gitaren er en planke fra en kjent, amerikansk produsent, men forsterkeren har han bygget selv. Høyttaleren er også hjemmesnekret. Hvorfor? Fordi han syntes det var morsomt, og fordi det låter «sinnsykt bra». Herman er tredje generasjon Haugen hos Veflen AS, og en lagersjef litt utenom det vanlige.

Les mer

Bildet viser en dame som er håndballkeeper
Nyheter

Camilla Lund har refleksene intakt

Refleksene sitter fortsatt i ryggmargen, selv 20 år etter. Som hun sier: «En gang keeper, alltid keeper». Nå er lønn og regnskapsmedarbeider Camilla Lund mer opptatt av aktivitetene til barna sine, men kommer det først en ball imot, så skal den tas. Sånn er det bare. Med eller uten drakt.

Les mer

Fornøyd med ny maskin
Nyheter

Ny utslippsfri gravemaskin

Det er et drøyt år siden Veflen Entreprenør AS tok i bruk sin første elektriske gravemaskin. Nå er en ny og dobbelt så stor CAT på plass på Skårersletta der den skal grave helt utslippsfritt de neste to årene.

  Les mer

Bilde av en mann med rørlegger verktøy i hånda, foran en lastebil
Nyheter

Pensjonisten som ikke vil gi seg

Han fyller 67 år i juni, men han har ingen planer om å gi seg. Jan Åke Andreasson er den trofaste lastebilsjåføren til Veflen, som trives så godt på jobben, at han gjerne fortsetter i tre år til. Minst. Den halvt norske svensken har ingen planer om å gjøre “pensionär” av seg. «Inte än!»

Les mer

mann i gummibåt
Nyheter

Den båtgale anleggsarbeideren

Erik Haugen er klar for sommeren. Yanina er på sjøen, og sesongåpningen er unnagjort. Ytre Oslofjord og den svenske vestkysten venter med havblikk på den båtglade, for ikke å si båtgale anleggslederen til Veflen AS. Men hvor fikk en landsens gutt fra Kløfta denne maritime lidenskapen fra?

Les mer

Fellesbilde Lærlingedag 05042022
Nyheter

Ny vellykket lærlingedag

Anleggsmaskinmekanikerlærling Rikard Øvergård hadde sitt eget opplegg på verkstedet, men ellers var alle de åtte lærlingene til Veflen AS samlet til et dypdykk i emnene nivellering, stikking og praktisk bruk av laser da entreprenøren avholdt sin årlige lærlingedag i begynnelsen av april.

  Les mer