Ring oss: (+47) 62 96 11 55  Åpningstider: Man - Fre: 08:00 - 16:00

Siste nyheter

Nyheter

Forsyning av strøm til bussanlegg på Alnabru

Vi har fått i oppdrag å forsyne Nord-Europas største elbuss-anlegg med strøm! Ruter har inngått en avtale med busselskapene Unibuss, Nobina og Norgesbuss om å ta i bruk totalt 70 nye elbusser i år, og bussene skal lades på Unibuss sine anlegg på Alnabru, Mortensrud og Klemetsrud.

Les mer

Nyheter

Algarheim skole og flerbrukshall

Ullensaker kommune skal bygge ny skole på Algarheim og Veflen fikk kontrakt med Backe Romerike på grunnarbeider, utomhus og VA. Prosjektet går fra Sept 2018- Juni 2021. Det er to faser i prosjektet, ene er skoledelen og det andre er idrettshall og parkering.

Les mer

Nyheter

Høyspentgrøft på Rådhusbrygga

I forbindelse med at fergene i Oslofjorden skal bli elektriske har vi blitt valgt til å grave en høyspentgrøft over store deler av Rådhusbryggen for å kunne forsyne fergene med strøm. I første omgang er det Nesoddbåten som skal ombygges og forsynes med strøm fra Pipervika og til ny nettstasjon på bryggen.

Les mer

Pløyer fiber på Hedemarken

Slik ser det ut når vi pløyer fiber. (Skjermdump fra anleggsmaskinen.no) Foto: Jørn Søderholm

Magasinet Anleggsmaskinen var med oss da vi pløyde fiber i Stange i høst. Når vi bruker en slik plog, graver vi, legger rørene og fyller igjen i én og samme operasjon.

 

 

 

 

 

 

 

Les mer

Grøftegraving ved Korsvoll/Kjelsås

132 kV ved Korsvoll/Kjelsås

Byggherre for dette prosjektet er Hafslund nett og oppdragsgiver er Eaas. Oppdraget består i å grave grøft for ca 1830 meter 132 kv kabel og borre ca 170m, total lengde ca 2000 m. (Foto: Hannu Stöckell)

Les mer

Trygg skolevei

Foto: Trygg Vei

Brunbjørn AS har lansert Trygg Skolevei i forbindelse med graving i Lillehammer Sentrum. Trygg Skolevei har som mål om å øke kunnskap og bevissthet til barn og foresatte om hva som er viktig å tenke på når man ferdes på vei hvor det er arbeid med for eksempel graving.

Les mer