Ring oss: (+47) 62 96 11 55  Åpningstider: Man - Fre: 08:00 - 16:00

Siste nyheter

Bildet viser Kjetil Hansen
Nyheter

Altmuligmann Kjetil Hansen

Han er maskinkjører, lastebilsjåfør, anleggsleder og prosjektleder. I dag er han først og fremst avdelingsleder for boring i tillegg til prosjektleder. Han er også nest største eier og styreleder, og trives best i krysningspunktet mellom teori og praksis, som han sier. Kjetil Hansen er Altmuligmannen med stor A i Veflen AS. Dessuten er han opptatt av miljø og bærekraft, og lidenskapelig opptatt av jakt. Men noen nyttårsforsetter har han ikke. Det er han blitt for gammel til.

Les mer

Grunnarbeid utført av Veflen Entreprenør
Nyheter

Stor aktivitet i nye Skårerparken

Arbeidet med den nye Skårerparken går som planlagt. Det er for tiden høy aktivitet med å bygge provisoriske anlegg som skal sikre anleggsområdet mot overvann. Mot vinteren vil arbeidet bli trappet ytterligere opp. Hele prosjektet skal etter planen være sluttført på forsommeren, og det nye friområdet forventes å være ferdigstilt allerede til neste høst.

  Les mer

HMS KS leder Mona Milde klar for bransje- lærlingdag
Nyheter

Bransje- og lærlingedag på Våler

Det var godt besøk og stor interesse rundt standen til Veflen AS da Solør videregående skole avdeling Våler nylig inviterte til en helt spesiell bransje- og lærlingedag. Personalansvarlig Svanhild Wåltorp var spesielt glad for at så mange unge jenter var nysgjerrige på hva entreprenøren holder på med.

  Les mer

Veflen har grunnarbeidet for boligfeltet Ullern Solside
Nyheter

Tett på alt

Det er hektisk aktivitet for tiden i det som skal bli det nye boligfeltet Ullern Solside. Maskinførerne Trond Jarle Stenhaugen og Kjetil Haugen, grunnarbeider Ole Marius Bjørnslett og lærlingen Martin Kvisla fra Veflen graver vei, kabler, vann og kloakk til de 46 tomtene som foreløpig er prosjektert. Åtte av dem er allerede solgt.

  Les mer

mann står på kabeltrommel og spiller elgitar
Nyheter

Den musikkgale lagersjefen

Gitaren er en planke fra en kjent, amerikansk produsent, men forsterkeren har han bygget selv. Høyttaleren er også hjemmesnekret. Hvorfor? Fordi han syntes det var morsomt, og fordi det låter «sinnsykt bra». Herman er tredje generasjon Haugen hos Veflen AS, og en lagersjef litt utenom det vanlige.

Les mer