Ring oss: (+47) 62 96 11 55  Åpningstider: Man - Fre: 08:00 - 16:00

Vi søker alltid etter flinke medarbeidere som passer inn i vår organisasjon og mottar gjerne åpne søknader.

CV og søknad sendes digitalt til svanhild@veflen.no

Har du spørsmål? Kontakt Svanhild Wåltorp på telefon 95 78 01 58.

Veflen Entreprenør AS, slik vi kjenner selskapet i dag, ble stiftet 1. januar 2006. Selskapets historie går derimot helt tilbake til 1954. Da startet nemlig Otto Veflen sitt entreprenørfirma på Skarnes i Sør-Odal kommune. Den første tiden var hovedtyngden av oppdrag innen jord- og skogbruk. I 1956 fikk firmaet sin første kontrakt med Telegrafverket, som det het den gangen, og siden har vi hatt større og mindre oppdrag for Televerket / Telenor hvert år fram til i dag.

Otto Veflen fikk autorisasjon som entreprenør i 1968.  Året etter ble firmaet omdannet til aksjeselskap – Otto Veflen Maskinentreprenør AS. Halvard Veflen gikk inn i firmaet som daglig leder i 1967 og har jobbet i denne stillingen i hele 42 år. Selv om han gikk av sommeren 2009 er han fortsatt aktiv i driften.

Veflen Entreprenør AS er i dag et rent driftselskap og datterselskap til Otto Veflen Maskinentreprenør AS. Firmaet har i stor grad spesialisert seg på leveranser av kabelanlegg for Teleselskaper og Energiverk, Fjernvarmeanlegg, VA-anlegg samt andre samferdselstekniske anlegg i sterkt trafikkerte områder.

Geografisk har firmaet hatt oppdrag over hele landet, men har de siste 30 årene satset spesielt på Østlandsområdet med hovedvekt på Oslo, Akershus og Innlandet. I tillegg til hovedkontoret på Skarnes har vi avdelingskontor i Oslo. Vi har i dag over 100 dyktige medarbeidere, i tillegg til et stort antall innleide og underentreprenører. Flere av våre medarbeidere har vært ansatt i mer enn 30 år.